Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Pihtiputaan C-tytöt Rovaniemen Powerissa

Pihtipudas on alle 4000 asukkaan kunta pohjoisessa Keski-Suomessa. Se saattaa olla lentopalloihmisille tuttu paikka Mestaruusliigassa pelaavasta LiigaPlokista ja Pihtiputaan lukion lentopallolinjasta.

Pihtiputaan Plokin C-tyttöjoukkueesta tulee 12 pelaajaa Power Cupiin ja kävin haastattelemassa tyttöjä sinne tulosta ja odotuksista reissua kohtaan. Joukkueesta puolet ovat käyneet aikaisemminkin Powerissa. Jollekin tuleva Power Cup on jo kuudes ja toiselle vasta toinen. Parhaimpina muistoina esiin nostetiin tsempparipalkinto, hyvä fiilis pelikentällä ja illat kavereiden kanssa. Joukkueeseen mahtuu myös useampi ensikertalainen. Kysyttäessä odotuksia ja toiveita Powerin suhteen, ensimmäisenä esiin nousee joukkueen kanssa vietetty aika ja odotetaan, että Powerissa olisi kivaa ja että näkee kavereita muista joukkueista ympäri Suomen.

Pihtiputaan Plokin joukkueet tulevat jo keskiviikkona Rovaniemelle. Matka todennäköisesti taittuu bussilla. Välimatkaa Pihtiputaalla ja Rovaniemellä on reilut 400 kilometriä, joten edessä on pitkä ajomatka. Tytöt aikovat kuluttaa aikaa musiikkia kuuntelemalla, nukkumalla, syömällä ja kuulema jopa laulamalla.

Ennen reissulle lähtemistä tulee kuitenkin valmistautua. Pyykin pesu ja pakkaaminen kuuluvat isosti Poweriin lähtöön. C-tytöt suunnittelevat kuumeisesti Poweria varten uusia peliasuja, ja kysyttäessä niistä vastaukseksi saa vain naururemakan. Jää siis nähtäväksi, että minkälaisia erikoisuuksia tytöt keksivätkään. Kysyttäessä yleisesti mukaan otettavista varusteita esiin nousee muutama tärkeä asia: aurinkorasva, käsidesi ja paljon vaihtovaatteita.
C-tytöistä jokunen on käynyt aikaisemminkin Rovaniemellä, mutta osalle joukkueesta paikka on ihan uusi. Mitä joukkue haluaa Rovaniemellä tehdä ja nähdä? Tietysti Joulupukki nousi ensimmäisten mainittujen joukossa esiin, myös shoppailu ja kaupungin näkeminen on tehtävälistalla.

Lopuksi vielä Pihtiputaan Plokin C-tyttöjen terveiset muille Poweriin tulijoille: Tulkaa Poweriin! Siellä on hauskaa ja siellä näkee kavereita, sekä saa uusia, ja pääsee myös pelaamaan monta päivää lentopalloa! Ja muistakaa ottaa mukaan sekä aurinkorasvaa, että pipo ja hanskat!

Plokin c-tytöt: Tuire Koljonen, Aino Heikkilä, Elli Huuskonen, Sara Strömberg, Inka Siekkinen, Verna Lamminiemi, Titta Luukkonen, Antti Remes, Riina Hakonen, Janita Soiluaho, Venla Kulhomäki, Jenna Nikara, Niina Hakonen ja Milla Marjoniemi. Kuvasta puuttuu Rosa Siekkinen ja Helmi Viitala. Valmentajina toimivat Antti Remes ja kuvasta puuttuva Jouko Koljonen.

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa