Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

MITÄ? MISSÄ? MILLOIN?

Power Cup sosiaalisessa mediassa

Seuraa, jaa, postaa, kuvaa ja tägää. Power Cup on lentistä, kaveruutta ja loistavaa fiilistä, mikä näkyy kaikissa somekanavissamme. Vuoden 2019 turnauksen viralliset hashtagit ovat #pwrcup #pwrcup2019 #rovaniemi #tuusiekipellaamaan

Facebook:  https://fi-fi.facebook.com/PowerCup

Twitter: @Power_Cup https://twitter.com/Power_Cup

PowerCup Instagram: power_cup http://web.stagram.com/n/power_cup  

Power-Äppi

Älypuhelimessa mukana kulkeva turnauksen tuhti paketti kulkee nyt nimellä Power-Äppi. Löydät siitä peliajat ja -paikat, tulospalvelun, ruokalistat, matkailutärpit ja paljon muuta. Täppää suosikkeihin eniten tarvitsemasi palvelut ja pysyt kärryillä koko turnauksen ajan. Power-Äpin voit ladata omaan älypuhelimeesi sovelluskaupastasi nimellä Power Cup.

Power-Info

Power-Infot sijaitsee turnausalueen ytimessä. Rovaniemellä niitä on kaksi. Nimensä mukaan pisteet auttavat sinua:

  • erilaiset ongelmatilanteet
  • vierailijapassien myynti
  • etukäteen tilatut erikoisruokavaliorannekkeet
  • infoa isäntäkaupungista


Power-Infot ovat avoinna keskiviikosta sunnuntaihin klo 8.00–18.00. Muina aikoina Power-Info palvelee numerossa 044 518 2840.

Ottelut

Powerissa pelataan tuhansia otteluita. Muistathan tarkistaa oman otteluohjelmasi ja pelikenttäsi joko Power-Äpistä tai Otteluohjelmat sivulta ennen omaa otteluasi. Olemalla ajoissa omalla pelipaikallasi edistät turnauksen sujuvuutta ja parannat kaikkien osallistujien turnauskokemusta.

Useampia kenttäalueita

Tarkista otteluohjelmasta, millä alueella joukkueesi pelaa. Näin löydät ajoissa oikealle kentälle.

Turvallisuus, liikenne, suuret ihmismäärät

Power Cup on suuri tapahtuma ja saa liikkeelle valtavan joukon ihmisiä. Muista siis varovaisuus liikenteessä! Alueella kulkee huoltoreittejä ja niillä käveleminen on ehdottomasti kielletty.

Savuton ja päihteetön tapahtuma

Power Cup on täysin savuton ja päihteetön tapahtuma. Mikäli joku joukkueen jäsenistä rikkoo näitä sääntöjä, voidaan koko joukkue sulkea turnauksesta.

Ruokailut

Power Cupissa ruokailu tapahtuu turnausalueen vieressä. Ruokailun osallistujamäärä on suuri ja jonoja saattaa syntyä. Älä hermostu jonottamiseen sillä ruokaa riittää kaikille. Katso tarkemmat ohjeet kisaoppaan ruokailu-osiosta.

Power-tori

Power-torin shopista voit hankkia kisatuotteet ja tuliaiset. Power-tori on täynnä touhua ja tekemistä koko turnauksen ajan. Sieltä löydät turnauksen yhteistyökumppanien esittelypisteitä, yleisökilpailuja ja monenlaista muuta tapahtumaa.

Varustautuminen

Muistathan varata pelaamaan lähtiessäni mukaan sään mukaisen varustuksen ja juomapullon! Joukkueen vastuuhenkilöillä on syytä olla mukanaan ensiapuvälineitä pikkuvammojen hoitoon.

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa