Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

ELÄMYKSIÄ ROVANIEMEN POWERISSA

Koe Yöttömän yön Power cup Rovaniemellä! Mausteena suuria elämyksiä pelikentillä ja kenttien ulkopuolella!

Kisakeskus Santasport komealla Ounasvaaralla luonnon keskellä on mitä mainioin tapahtumapaikka turnaukselle. Tapahtumassa on panostettu huikeasti oheisohjelmiin ja tekemiseen pelien välissä.

Peliohjelmia rakennettaessa pyritään saamaan joukkueille selkeitä vapaahetkiä, jolloin osallistujat pääsevät nauttimaan Lapin taiasta.

Elämyksellisyys saattaa tulla pienistä kiireettömistä hetkistä tai vauhdikkaasta toiminnasta. Voit nauttia nokipannukahvit laavulla, ratsastaa keppiporolla, pelata suolentistä tai istahtaa kannon nokkaan ja olla hetken tekemättä mitään!

Kaiken tämän kruunaa ihana yöttömän yön valoisuus, josta päästään nauttimaan konkreettisesti lauantai-illan yöttömän yön pelien ja elämysfestareiden merkeissä.

Tuu sieki pellaamaan ja nauttimaan!

TÄSSÄ MAISTIAISIA ELÄMYKSISTÄ

KIRMAA AVAJAISISSA KUIN GASELLI!

Huippubändi Gasellit tahdittaa torstain avajaisiltaa myös kisatanssin askelin! Avajaisissa myös paljon muuta toimintaa – avajaisten tarkempi ohjelma tulee piakkoin!

ELÄMYSFESTARIT YÖTTÖMÄSSÄ YÖSSÄ

Lauantaina Rovaniemen Power Cup huipentuu koko turnausväen kokoavaan karnevaalitapahtumaan – YÖTTÖMÄN YÖN ELÄMYSFESTAREIHIN! Pelit valoisassa kesäyössä, ulkoilmadisko ja paljon, paljon muuta. Koko tarjonta nähtävissä Elämysfestarisivulla – lue ja valitse itsellesi sopivimmat jutut!

LAPPILAISTA HENKEÄ KISATORILLA

Kisatori on keskellä Santasportin kisakeskusta ja sen sydämenä on pieni lappilaiskylä. Torilla voi nauttia kupposen kahvia mukavassa tunnelmassa, nauttia monipuolisesta ohjelmasta tai vaikkapa tehdä ostoksia. Uutuutena on saatavilla myös lappilaishenkisiä Power Cup -tuotteita.

LUONTOKAHVILA OUNASVAARALLA

Pelien välissä voi käydä myös käveleskelemässä luontopoluilla, joiden varrelta löytyy myös luontokahviloita. Tämä kiireetön hetki tarjoaa pienen hetken nokipannukahvin ja makkaranpaiston kera.

LAPPILAISTA VIERAANVARAISUUTTA

Tarvitko sie apua? Lappilainen vieraanvaraisuus näkyy ja kuuluu tapahtumassa monella tavalla. Hymy ja ystävällinen palvelu kumpuavat aidosta halusta, että juuri sinun kisamatkasi on onnistunut! Lisäksi majoituskouluilla ja kisa-alueilla toimii elämysoppaita, jotka huolehtivat asioiden sujuvuudesta.

SANTASPORTIN ELÄMYSPALVELUT

Santasport Lapin Urheiluopisto tuottaa monenlaisia elämyspalveluita Rovaniemen Power cupissa. Pisteitä löytyy kisa-alueelta ja läheiseltä Ounasvaaran alueelta. Elämysliikuntapisteet ovat täysin veloituksettomia ja niiden lisäksi on tarjolla laaja tarjonta myös maksullisia elämyspalveluita.

ELÄMYSLIIKUNTAPISTEET (nämä eivät maksa mittään)

1. LAPPITRIATHLON
Tässä leikkimielisessä joukkuekisassa pääsee kokeilemaan perinteisiä lappilaisia taitoja kuten lankkuhiihtoa ja lapikkaan heittoa! Radan suorittaneet saavat diplomin.
2. FANIN LUONTOPOLKU
Santasportin lempeä liskomaskotti Fani on tehnyt perheen pienimmille taitoradan, jossa pääsee kokeilemaan seikkailutaitojaan.
3. POWERILAISTEN SEIKKAILUPOLKU
Oletko koskaan pelannut suolentistä, osaatko erätaitoja tai onko Powerin virallisen kisatanssin moovit hallussa? Tämän radan varrelta löytyy monenlaista mukavaa seikkailua!
4. LUMENVEISTOA JA MUUTA MUKAVAA
Kyllä, luit aivan oikein! Pääset taitelemaan mitä upeampia lumiveistoksia ja halutessasi osallistumaan somekisaan. Katsotaan mitä muuta mukavaa lumesta keksimmekään!
5. FANIALUE PERHEEN PIENIMMILLE
Fanialue tarjoaa perheen pienimmille ja vähän isommillekin monenlaista toimintaa. Kokeile keppipororataa tai koristele pipareita - paikalla vierailee myös monia maskotteja.

MUITA SANTASPORTIN LIIKUNTAPALVELUITA (näistä pittää vähän maksaa)

1. HUIMAA SEIKKAILUA – kiipeilyä ja tasapainoilua puiden lomassa

2. VUOKRAA VÄLINEITÄ – vaikkapa frisbeegolfkiekkoja tai fatbikepyöriä, lisätarvikkeena retkikarttoja

3. KYLPYLÄÄN VILVOITTELEMAAN – tai lämmittelemään, kylmä- ja kuumavesialtaiden lisäksi tietenkin myös uimaratoja

4. KEILAT KUMOON - 12 ratainen keilahalli palvelee koko kisatapahtuman ajan

5. HEMMOTTELE HIERONNALLA – hierontaopiskelijoiden hierontaklinikkaa torstaista lauantaihin klo 10-18

6. PERHEEN PIENIMMILLEKIN TOUHUA - sisäliikuntapuisto Funpark on perheen pienimmille suunnattu peuhupaikka

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa