Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

GASELLIT RÄPPÄÄ POWERISSA!

Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällä edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmillakin klubeilla. Gasellit on kasvanut vuoden 2018 aikana valtavaksi ilmiöksi ja noussut ryminällä suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena yli 30 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä palkitseminen vuoden yhtyeeksi tämän vuoden Emma Gaalassa.

2018 julkaistun albumin biiseistä kahdeksan nousi Spotifyn 50:n soitetuimman kappaleen joukkoon heti julkaisun jälkeen. Albumi viihtyi listaykkösenä viikkoja ja siltä löytyvä, Ruisrockissa ensiesityksensä saanut, Mitä mä Malagas? -single, oli yksi kesän 2018 odotetuimmista kappaleista.

Albumin sinkkulohkaisut “Riks Raks Poks” (ft. Elias Gould) ja “Mitä Mä Malagas?” (ft. JVG) nousivat Spotifyn top10 -listalle ja jälkimmäinen viettikin hyvän tovin Spotifyn kärkisijalla. Gaselleiden tuotannosta löytyy myös lukuisia muita superhittejä, kuten “Imus”, “Liimaa” ja “Muistanks mä väärin”.

Gaselleiden live-esiintymiset ovat kuin Suomen kesä parhaimmillaan. Arvaamattomia ja bipolaarisia – toisaalta herkkiä, toisaalta ihan älyttömiä. Yhtye onkin kerännyt runsaasti kiitosta energisistä keikoistaan, joita on takana satoja ympäri Suomen. Bändillä on vahva tahtotila tuoda bileet mukanaan aina sinne minne he saapuvat. Bileet on pantu luontevasti pystyyn niin yksityistapahtumissa kuin Ruisrockin ja Provinssin kaltaisten Suomen suurimpien festareiden lavoilla. Yhtyeen suosiosta kertoo esimerkiksi viime kesän Ruisrock -keikka, joka keräsi Rantalavalle yhtä suuren yleisön kuin festivaalin pääesiintyjät. Gasellit-fiiliksiin pääset tästä!

Gasellit-kilpailuja luvassa

Seuraa Power Cupin sosiaalisen median kanavia. Järjestämme erilaisia Gasellit-kilpailuja, joissa palkintona mm. fanitapaaminen Gasellien kanssa.

Power Cupin avajaiset vietetään Rovaniemen keskuskentällä torstaina 6.6. pelien jälkeen. Viihdyttävät aktiviteetit sekä esiintyjät potkaisevat kisan vauhdilla käyntiin.

Aikataulu:
18.30 Ovet auki
19.00 Ohjelma alkaa – joikaus, Power-vala, puheet, somekilpailun voittajille Meet & Greet Gasellien kanssa.
19.15 Haastekisa & kisatanssi
19.20 The Youths
19.45 Gasellit
21.00 Ovet kiinni


Lavan ulkopuolinen ohjelma:
• Joulupukki kiertelee
• Kasvomaalaus
• Cheerleaderit (ACA)
• Lasten aktiviteetteja (pomppulinna, keppipororata, leikkikenttä)
• Kioskit avoinna
• Onnenpyörä
• Poro
• Maahiset yleisön seassa

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa