Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

GASELLIT RÄPPÄÄ POWERISSA!

Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällä edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmillakin klubeilla. Gasellit on kasvanut vuoden 2018 aikana valtavaksi ilmiöksi ja noussut ryminällä suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena yli 30 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä palkitseminen vuoden yhtyeeksi tämän vuoden Emma Gaalassa.

2018 julkaistun albumin biiseistä kahdeksan nousi Spotifyn 50:n soitetuimman kappaleen joukkoon heti julkaisun jälkeen. Albumi viihtyi listaykkösenä viikkoja ja siltä löytyvä, Ruisrockissa ensiesityksensä saanut, Mitä mä Malagas? -single, oli yksi kesän 2018 odotetuimmista kappaleista.

Albumin sinkkulohkaisut “Riks Raks Poks” (ft. Elias Gould) ja “Mitä Mä Malagas?” (ft. JVG) nousivat Spotifyn top10 -listalle ja jälkimmäinen viettikin hyvän tovin Spotifyn kärkisijalla. Gaselleiden tuotannosta löytyy myös lukuisia muita superhittejä, kuten “Imus”, “Liimaa” ja “Muistanks mä väärin”.

Gaselleiden live-esiintymiset ovat kuin Suomen kesä parhaimmillaan. Arvaamattomia ja bipolaarisia – toisaalta herkkiä, toisaalta ihan älyttömiä. Yhtye onkin kerännyt runsaasti kiitosta energisistä keikoistaan, joita on takana satoja ympäri Suomen. Bändillä on vahva tahtotila tuoda bileet mukanaan aina sinne minne he saapuvat. Bileet on pantu luontevasti pystyyn niin yksityistapahtumissa kuin Ruisrockin ja Provinssin kaltaisten Suomen suurimpien festareiden lavoilla. Yhtyeen suosiosta kertoo esimerkiksi viime kesän Ruisrock -keikka, joka keräsi Rantalavalle yhtä suuren yleisön kuin festivaalin pääesiintyjät. Gasellit-fiiliksiin pääset tästä!

Power tanssi -kilpailu

Powerin some-kanavilla pyörii tanssikilpailu -  julkaise oma tanssisi Gasellien Mitä Mä Malagas? -kappaleen tahtiin! Palkintona fanitapaaminen Gasellien kanssa avajaisissa!

Power Cupin avajaiset vietetään Rovaniemen keskuskentällä torstaina 6.6. pelien jälkeen. Viihdyttävät aktiviteetit sekä esiintyjät potkaisevat kisan vauhdilla käyntiin.

Aikataulu:
18.30 Keskuskentän portit aukeavat ja aktiviteetit käynnistyvät
19.00 Lavalla alkaa ohjelma, ensimmäisenä lämppäribändi The Youths (https://www.facebook.com/theyouthsband/)
19.20 Lavalla tapahtuu: Power-vala, puheet, haastekisa ja kisatanssi
19.50 Esiintyy GASELLIT (http://allday.fi/artist/gasellit/)
21.00 Tilaisuus päättyy

Aktiviteettejä lavan ulkopuolella:
• Meet & Greet with Joulupukki! Siis valkoparta tavattavissa yleisön joukossa!
• Uutta väriä kasvoihin: kasvomaalausta
• Cheerleaderit (ACA)
• Touhua monenlaista: pomppulinna, keppipororata, leikkikenttä
• Kioskit avoinna koko tapahtuman ajan
• Onnenpyörässä voittaa!

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa