Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Astu mukaan seikkailuun Santasportilla!

Tämän vuoden Power Cup virallisena kisakeskuksena, ottelu- ja oheistapahtuman keskiönä toimii Santasport Lapin Urheiluopisto.

Santasport Lapin Urheiluopisto on upean Ounasvaaran luonnon ympäröimä hyvinvoinnin ja urheilun keskus Rovaniemellä, vain parin kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Santasportilta löytyy majoitus-, ruokailu- sekä monipuoliset liikunta ja vapaa-ajan palvelut saman katon alta. Santasport on myös yksi Suomen Olympiakomitean virallisista Olympic Training Center –valmennuskeskuksista.

Kisakeskus sijaitsee loistopaikalla luonnon keskellä, kuitenkin vain kivenheiton päässä keskustan menoista ja meiningeistä. Muutaman askeleen päässä kisatapahtumien keskuksesta löytyy nautinnollinen luonnonrauha, mahtavat metsäreitit ja Santasportin tarjoamat seikkailut!

Santasportilla on tarjolla monipuolista majoitusta Power Cupin ajaksi aivan tapahtuma-alueen ytimessä. Tarjolla ovat hotellitasoiset Sporthotel-huoneet, upouudet Santasport Apartments huoneistot, sekä urheiluopistomajoitusta vastaavat Kammi Hostelin huoneet. Santasportilta löydät myös monipuolista ravintolatarjontaa pääravintola Puhdin, kahvila-ravintola Buusti Lounge & Delin sekä tilausravintola Leiripaikan maukkaista vaihtoehdoista.

Santasport Lapin Urheiluopistolta löytyy vapaa-ajan aktiviteetteja laidasta laitaan ja ihan jokaiselle! Kisatapahtumien ohelle löytyy vauhdikasta, hauskaa ja rentouttavaakin tekemistä.

Käy tutustumassa palveluihin Santasportin nettisivuilta -> www.santasport.fi/powercup2019

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa