Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Ranuan eläinpuistossa mennään kohti kevättä!

Kipakasta pakkasesta huolimatta sydäntalvi on ohitettu ja luonto on kääntynyt kohti kevättä. Aurinko kipuaa päivä päivältä korkeammalle ja kultaa eläinpuiston hohtavat hanget säteillään. Päivisin saattaa jo kuulla tintin laulua ja eipä aikaakaan, kun illan hämärtyessä pöllötkin aloittelevat keväthuhuilujaan. Ranuan eläinpuisto odottaa innolla kesää ja Power Cup pelaajia.

Jääkarhupoika Sisu jaksaa ihastuttaa

Reilun kahden vuoden ikäinen jääkarhupoika Sisu jaksaa yhä ihastuttaa katsojiaan lumileikeillään, saukko Harryn avantouintinäytös aiheuttaa vilunväreitä meille hyiseen veteen varustautumattomille ihmisille ja ahman keinuva hölkkä hangella isojen tassujen auttaessa lumessa liikkujaa saa meidät ymmärtämään luonnon ihmeellistä kykyä varustaa eläimet meidän pohjoisen lumisiin ja kylmiin oloihin.

Power Cup pelataan kesäkuun alussa 6.-9.6 ja silloin Ranuan eläinpuisto on avoinna päivittäin klo 9 –19. Power Cup-koodilla voit varata alennushintaisia lippuja Ranuan eläinpuistoon. Vierailu kannattaa tähdätä jääkarhujen ruokintanäytökseen klo 12.30. Sillä jääkarhut ihastuttavat asiakkaita ruokintanäytöksissä monenmoisilla uimatempuillaan. Lipunmyyntiin kannattaa tähdätä n. klo 11 aikaan, jolloin on sopivasti jääkarhualueella ruokintanäytöksen aikaan.

Lomakylä Gulo Gulo ja Arctic Fox lasi-iglut uutuutena!

Ranuan eläinpuistoon voi tulla myös yöksi. Eläinpuistovierailuun voi yhdistää Power Cup joukkueen tai perheen yöpymisen Lomakylä Gulo Gulossa jääkarhujen naapurissa tai Arctic Fox lasi-igluissa Ranuanjärven rannalla. Molemmat sijaitsevat tunnin ajomatkan päässä Power Cup alueelta.

Molempiin majoituksiin on edullisempi majoituspaketti ostettavissa Power Cup-koodilla ja yöpymisen voi tehdä joko meno- tai paluumatkalla.

Lomakylä Gulo Gulon eläinten mukaan nimetyissä lomahuoneistoissa on kuusi sänkyä per lomahuoneisto ja voimme yhdistää kaksi huoneistoa yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin meillä on12 petipaikkaa yhdessä majoitusyksikössä. Yhteen majoitusyksikköön mahtuu helposti koko joukkue!

Ranuajärven rannalla sijaitsevat ylellisesti varustellut Arctic Fox lasi-iglut ovat elämys jokaisena vuoden aikana. Power Cupin aikaan saat nauttia keskiyön auringosta ja järvimaisemasta omasta vuoteestasi. Jokaisessa iglussa on kahden hengen makuupaikat, minikeittiö ja sauna ja viidessä iglussa mahdollisuus kahteen lisäpetiin. Iglujen edessä on myös oma uimaranta.

Tervetuloa Power Cup visiitillä Ranuan eläinpuistoon!

Varaukset eläinpuistoon: ranuan.zoo@ranua.fi tai p. 040-5177 436
Varaukset majoitukseen: sales@gulo.fi p. 04-556 3555

Lisätietoja Ranua Zoosta: https://www.ranuazoo.com/.

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa